Nieuws

Wie maakt de beste pizza in Parma?

In Parma, Italië, wordt jaarlijks het wereldkampioenschap Pizzabakken gehouden. Lydia Food  sponsort de deelnemers Gerda en Sergio Bandelli van Pizzastation Dolomiti. Op 9 mei 2017 is het zover en laat het Pizzastation zien welke pizza ze in huis hebben voor deze wedstrijd!

Lydia Food sponsort Pizzastation Dolomiti

Gerda en Sergio doen al jaren mee aan de pizzawedstrijden in Parma. Ook gaan al jaren de producten van Lydia in en op de pizza’s. Zo werkt het Pizzastation met Lydia pizzameel, Lydia olijfolie en onze pizzasaus. Allemaal smaakvolle producten die samen een heerlijke pizza maken.

Zo hopen we ook weer een lekkere pizza te maken voor de komende wedstrijd Pizzabakken 2017. Chefkok Sergio is al maanden aan het trainen om de perfecte pizza te creëren. Hij gebruikt het pizzameel, de pizzasaus en de olijven uit de Lydia Food lijn. Gerda vertelt enthousiast wat het plan is. “We willen een mooie pizza Marinara maken en dat dan op een handgemaakt houten bord in de vorm van de laars presenteren. De pizza wordt begeleid met een Antipasto die als beleg gebruikt kan worden.”

We hopen dat we weer met de eerste prijs voor Nederland naar huis kunnen gaan!

Lydia Love for Food

De Italiaanse keuken kan niet zonder de producten van Lydia. Met de passie voor het vinden van de beste smaak en de hoogste kwaliteit, die je terugvindt in nieuwe en verbeterde producten. Van olijfolie tot pasta’s en pizzameel bijvoorbeeld. Maar ook tomatensaus of pizzasaus, vis, kruiden en pepers ontbreken niet in de Lydia lijn van Italiaanse ingrediënten. Lydia brengt de Italiaanse smaken naar uw keuken.

Chefkok Sergio is vooral fan van de Lydia pizzasaus. “De saus is minstens zo goed, of misschien zelfs wel beter dan andere sauzen van grote merken die ik in het verleden gebruikt heb. De delicate smaak in combinatie met de lage zuurgraad, spreekt me aan in deze saus. Natuurlijk geef ik een eigen draai aan de saus, door er wat extra smaakcomponenten aan toe te voegen. Maar sorry... dat blijft het geheim van de chef”.

Lydia's favoriet

Tagliatelle

Lydia Tagliatelle is dé klassieke pasta uit de Italiaanse regio Emilia-Romagna en wordt bereid met verse eieren.

Favorites