Botschafter

Botschafter von Lydia

Werden Sie BotschafterBotschafter von Lydia sind professionelle Liebhaber von leckerem Essen und trinken. Sie erzählen daher gern über die Qualität von Lydia Produkte und wie man sie benutzt. Lydia und Sie, zusammen eine starke Marke.

 

Marja

Uit Gelderland, Nederland

Ik ben eigenaar en chefkok van een restaurant met een franse keuken. Een breed scala aan producten van de Lydia lijn gebruik ik al diverse jaren in onze bedrijf. Het is een prima product met een zeer goede prijskwaliteit verhouding.

Gastvrije groet,

Marja

Lydia ambassadeur

Marc

Uit Overijssel, Nederland

Wij gebruiken voor onze vers gemaakte pasta’s de ingrediënten van Lydia. Zoals Lydia Meel Type 405, Lydia Griesmeel Fijn en Pizzameel Type 00. En daarnaast ook de Lydia Koolzaadolie, Frituurolie, Olijfolie (extra Vergine) SUPERIORE Tonijnstukken in olie, allemaal van Lydia. Want voor onze gerechten gebruik ik een beetje van Lydia en een beetje van mijzelf. Want ik blijf natuurlijk een chef!

Lydia ambassadeur

Efisio & Carlo

Uit Drenthe, Nederland

Door onder andere te werken met het kwaliteitsmerk Lydia, zijn we in staat om veel van onderstaande gerechten aan u te serveren. Het gevarieerde aanbod van Lydia producten komt dan ook prima overeen met onze werkwijze.

QUALITA - Dat is onze basis. Vanaf het begin besteden we veel zorg aan de kwaliteit van onze gerechten en dranken. Kwaliteit is de overbekende service.

BENEVOLANZA - In ons restaurant vindt u een uitgebreide keuze aan gerechten, pizza, vlees of vis, al deze gerechten worden met de grootste zorg en kwaliteit, in de geest van traditie, voor u bereid en worden geserveerd in een nieuwe maar vertrouwde, gezellige, uitnodigende ambiance.

Met vriendelijke groet,
Efisio & Carlo

Lydia ambassadeur

Wilfred

Uit Overijssel, Nederland

Wij hebben een fijn á la carte restaurant met de ruime keuze uit soepen, voorgerechten, hoofdgerechten met vis- en vlees, en de bijgerechten. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met stokbrood, knoflooksaus, rauwkost en gebakken aardappelen. Kortom; de klant vraagt en wij draaien. Er kan ook een keuze gemaakt worden uit een verrassingsmenu incl. koffie of thee.

Om alle Lydia producten te benoemen waar wij mee werken is bijna niet te doen. Wel is het voor ons ooit een prima keuze geweest om met het merk Lydia te gaan werken. Het all round assortiment met de fijnste smaak, maakt werken met Lydia telkens weer een klein feestje. ;-)

Lydia ambassadeur

Jan

Uit Overijssel, Nederland

Wij zijn een pure Bistro en erg tevreden over de producten van LYDIA. Zeker vanwege de prijs/kwaliteit verhouding hebben voor Lydia gekozen om onze gerechten te bereiden. Wij gebruiken onder andere  LYDIA Spaanse Artisjokkenharten, LYDIA Kalamata Olijven en de LYDIA olijfolie. 

Lydia ambassadeur

Marco

Uit Zuid-Holland, Nederland

Lydia mayonaise. Wij gebruiken dat voor de dressing, Vitello Tonato, wij gebruiken deze mayonaise vanwege de zachte smaak. Deze is niet zo azijn-achtig en heel goed voor het maken van sauzen en uiteraard waar die voor bedoeld is: bij de patat.

Lydia ambassadeur

Pascal

Uit Utrecht, Nederland

Wij gebruiken de Lydia tonijn voor de tonijnsalade voor ons uitgebreide buffet. De tonijn heeft een zeer goed uitlekgewicht, zachte stukken die goed op smaak zijn en makkelijk te verwerken in alle tonijn gerelateerde gerechten.

Lydia ambassadeur

Nader

Uit Utrecht, Nederland

Lydia gepelde tomaten superior is prima van kleur, uitstekend van smaak en eenvoudig te verwerken in veel van onze Franse gerechten.

Lydia ambassadeur

Peter

Uit Overijssel, Nederland

We hebben een Italiaans pasta restaurant waar kwaliteit zeer belangrijk is. Lydia heeft voor mij een breed assortiment aan Italiaanse producten. Ze hebben de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

Lydia ambassadeur

Nick

Uit Noord-Holland, Nederland

Wij hebben een prachtig hotel met fijne gevarieerde ontbijt/lunch mogelijkheden waar de producten van Lydia prima in passen.
We kunnen hier goed mee werken en onze gasten zijn tevreden. Daar gaat het toch om?

Lydia ambassadeur

Jos

Uit Overijssel, Nederland

Voor de juiste smaak kunnen we met Lydia heel fijn werken. Een hele goede smaak en prima kwaliteit zijn de juiste ingrediënten om een lekker menu samen te stellen. Dit doen we onder andere met de Gehakte tomaten, Zongedroogde Tomaten in olie, Tomatenpuree 28-30% Brix, Olijven en Olijfolie, Meel Type 405 en de Lydia Tagliatelle geel en soms de groene variant. 

Lydia ambassadeur

Marc

Uit Overijssel, Nederland

Lydia producten zijn fijne producten om mee te werken. Als basis voor het maken van de smaak en de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Voor het bereiden van onder andere kipsaté maakt de Lydia satésaus het helemaal af. Pizzameel is wel één van onze favorieten. Wij gebruiken veel Lydia producten voor onze “a-la-carte” gerechten. Daarmee kunnen we prima variëren en, uiteraard met onze eigen finishing touch, onze gasten culinair verwennen.

Lydia ambassadeur

Spyros & Soula

Uit Noord-Holland, Nederland

De Griekse yoghurt van Lydia heeft de juiste structuur en de echte Griekse smaak proef je er boven uit. Wij gebruiken de Lydia Griekse yoghurt als basis voor het maken van tzatziki. Ook met vers fruit of honing met walnoten een heerlijk tussendoortje of dessert.

Lydia ambassadeur

Sergio

Uit Noord-Holland, Nederland

Lydia's pizzasaus gebruik ik al jaren in mijn keuken. De saus is minstens zo goed, of misschien zelfs wel beter, dan andere sausen van grote merken die ik in het verleden gebruikt heb.
De delicate smaak in combinatie met de lage zuurgraad, spreekt me aan in deze saus. Natuurlijk geef ik een eigen draai aan de saus, door er wat extra smaakcomponenten aan toe te voegen.
Maar sorry... dat blijft het geheim van de chef!

Ciao Ciao,
Sergio

Lydia ambassadeur